AMADA Innovation fair 2014

De nieuwste oplossingen in procestechniek

Speciale presentatie met preview over de ultramoderne techniek van de nieuwe Amada producten.

Het effect van geautomatiseerd produceren, de functies en de productiviteit van nieuwe producten kan gezien en ervaren worden door de demonstraties van de machines.

Op maat gemaakte oplossingen voor iedere individuele klant

Voorstel en presentatie van een op maat gemaakte oplossing voor iedere individuele klant. Daarbij worden de machines en de software geanaliseerd

Klik hier voor details

The Precision Sheet Metal Technology Fair

Precision Sheet Metal Technology Fair
"Precision Sheet Metal Technology Fair

De "Precision Sheet Metal Technology Fair" is een vaardigheidswedstrijd, gestart in 1989 door de Amada-School en ontworpen om geavanceerde plaatbewerkingstechnologieën te promoten. We accepteren aanvragen voor producten in 5 categorieën vanaf ieder jaar juli, en na een zorgvuldige screening, worden de awards uitgereikt in maart van het daaropvolgende jaar.

Het jurypanel bestaat uit academici, industriële organisaties, bezoekers van het Amada Solution Center, en afzonderlijk aangewezen juryleden. Naast de Gouden, Zilveren, en Bronzen onderscheiding, worden extra prijzen uitgereikt door het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport, het Ministerie van Economische zaken, Landbouw en Innovatie, de "Japan Vocational Ability Development Association", de "The Nikkan Kogyo Shimbun, Ltd.", en Amada Co., Ltd.

Klik hier voor details