AP100 2D CAD

AP100 2D CAD

Met AP100 CAD kunt u afzonderlijke plaatonderdelen snel en efficiënt construeren. De software bevat naast de meest gebruikte methode voor 2D-ontwerpsoftware ook de mogelijkheid voor 3D-modellering evenals geselecteerde functies voor plaatbewerking, die worden geïmplementeerd door het desbetreffende programmeersysteem van het softwarepakket.

De materiaaltoewijzing en de toepassing van passende verbuigingslijnen gebeurt door middel van een data query uit de database AMADA. Alle tekeningen van de onderdelen worden centraal ingevoerd in de AMADA database, zodat de huidige status, inclusief eventuele wijzigingen aan het onderdeel, in alle programmeersystemen direct opvraagbaar zijn.

Reeds bestaande onderdeeltekeningen kunnen uiteraard als DXF / DWG formaat geïmporteerd en aangepast worden voor verdere verwerking of direct in de AMADA database worden opgeslagen. Tooltekeningen kunnen in de AP100 CAD worden gemaakt en als speciale tool of als vormtool in de AMADA database worden beheerd. Perforeergravures en lasergravures kunnen gemakkelijk en snel worden toegevoegd aan het onderdeel van plaatmetaal.