VPSS 3i Blank CAM

VPSS 3i Blank

VPSS 3i Blank is de nieuwste generatie van een volledig automatisch en zeer efficiënt programmeersysteem voor plaatbewerking met AMADA stans-, laser- en stans-laser-combinatiemachines. De VPSS 3i Blank ondersteunt zowel de one-item bewerking als ook complexe nestings.

Zet in de ABE Planner, uw virtuele productieplanning, de benodigde productiegegevens. Het systeem neemt het automatisch over, ook voor meerdere plaatbewerkingen, nestings, sortering, technologische beschikbaarheid en het genereren van de NC-code.Een van de speciale kenmerken van de software is dat alle procesparameters zodanig aan uw persoonlijke wensen kunnen worden aangepast, dat u met zo min mogelijk handmatige nabewerking het beste resultaat uit de automatisering haalt.

Alle machinale parameters worden in de Parameter Explorer, een centrale parameterdatabase, beheerd, zodat u in VPSS 3i Blank dat kunt doen wat belangrijk is: in een eenvoudige programmeeromgeving snel, efficiënt en tijdbesparend te werk gaan.Mocht een handmatige nabewerking van een deel of van de nesting nodig zijn, dan kan dat eenvoudig en intuïtief handmatig worden gewijzigd.

VPSS 3i Blank ondersteunt gegevensuitwisseling met de AMADA database. Heb alle productierelevante gegevens gereed - van een enkel item met de beschikbare technologie tot aan de definitieve order voor meerdere plaatlayouts.