Syteem automatisering
PR III Serie
PR III

Veilige afhandeling, hoog rendement

De sorteerder PR III voor afzonderlijke onderdelen is een complete automatiseringsoplossing waarmee u de efficiëntie van de AMADA-stans- of -lasermachines nog verder kunt verhogen.

De PR III-serie pakt de delen volautomatisch op. Een van de opvallendste kenmerken is het eenvoudige, externe programma voor het lossen van productieonderdelen door de integratie van de volledige cyclus in het AMADA CAD/CAM-softwarepakket. Het zeer nauwkeurige afstapelen van onderdelen maakt een automatische vervolgverwerking mogelijk, zoals bijvoorbeeld het robotbuigen.

De hoge mate van automatisering maakt een economische productie mogelijk.

Dit is met name te danken aan de hoge positioneringssnelheid van de afzonderlijke onderdelen dankzij de drie servo-assen van de sorteerder en aan de wachtpositie in de buurt van de machine: beide factoren verhogen de doorlooptijd van de machine door stilstanden te minimaliseren.

De verschillende materialen worden gehanteerd met afzonderlijk geregelde zuignappen. De vacuümtechniek en de minimale valhoogte garanderen een veilige en zorgvuldige behandeling van het materiaal, zodat u de PR III ook voor complexe productieonderdelen en materialen met gevoelige oppervlakken kunt gebruiken.

 

Dankzij het modulaire concept van alle AMADA-automatiseringscomponenten kunt u een bestaande machine achteraf uitbreiden met een PR III-lossysteem. Voor het verwijderen van het restmateriaal en van producten in microstroken is de uitvoering PR III UL beschikbaar.

 

 

  Kenmerken

  • Hoog rendement
  • Gemaximaliseerde machinelooptijden
  • Automatische vervolgbewerking door precies stapelen
  • Veilige afhandeling van verschillende materialen