Abkanttechnologie

Aantrekkelijke condities voor geselecteerde machines - AMADA SOLUTION in februari

Op veelvuldig klantenverzoek organiseert AMADA in de maand februari opnieuw een huisbeurs puur georiënteerd op productie. Zo dicht bij de dagelijkse taken van de producenten als nooit tevoren, worden bewust  lezingen en theorie vermeden en zal alleen de techniek spreken.


Ter gelegenheid van dit promotie-evenement biedt AMADA aantrekkelijke condities voor geselecteerde machines.


Dit staat u te wachten: Zie de gehele dag tijdens machinedemonstraties een selectie van onze nieuwste en meest succesvolle machines in actie (lasersnijden, laserlassen, buigen, ponsen). Onder andere tonen we op het gebied van kanten, de nieuwe servo-elektrische en ergonomische kantpers voor kleine onderdelen (EG-4010), alsook de HFE3i kantpersenserie. Ook is voor het eerst weer de buigrobot HG-1003ARs met zes-assige robot voor de onbemande flexibele productie in bedrijf te zien. 

Bovendien ziet u, op het gebied van laserbewerking, de nieuwste uitbreidingen van de ENSIS technologieën, gecombineerd met automatiseringselementen voor opslag, be- en ontlading en het sorteren van producten. Met de variabele straalaanpassing en hogere vermogens zijn er nieuwe mogelijkheden met betrekking tot prestaties en snelheid, hiermee behoord de ENSIS technologie bij AMADA tot de meest gevraagde producten.

Leer ook hoe u de productietijden effectief verkort en productieprocessen optimaliseert door middel van software automatisering met onze VPSS3i Software Solution Pack, hiermee haalt u de efficiëntie van industrie 4.0 in uw productieomgeving.

Tijdens de Solution staan onze experts met advies rond kwesties als productie, software, automatisering, plaatbewerkingsprocessen en onze machines tot uw beschikking.

Bezoek de speciale editie van de AMADA SOLUTION

van 12 - 15 februari 2019, dagelijks van 09:00 tot 18:00 uur.

Wilt u meer weten? Hier vindt u details over de tentoongestelde machines.