AMADA Kerstgroet

"Donatiés in plaats van geschenken", dit jaar de kerstslogan van AMADA

“De beste manier om de toekomst te voorspellen is door deze te creëren.” Willy Brandt

Willen we niet allemaal en toekomst hebben? Een toekomst die ook nog steeds mooi is en het leven de moeite waard maakt voor onze kinderen? Dan betekent dat voor een ieder van ons om iedere dag respectvol en verantwoordelijk te handelen, om ervoor te zorgen dat de toekomst positief blijft. AMADA ziet zichzelf ook als een verantwoordelijk bedrijf naar mens, dier en milieu, en implementeert dit continue naar de bedrijfsfilosofie in haar handelen.

In deze geest is ons kerstmotto "donaties in plaats van geschenken": Amada GmbH ziet dit jaar af van relatiegeschenken en doneert aan WWF (projecten "Stop stropen" en "De laatste tijger"), het Kinderhospice Regenbogenland en AKTION MENSCH.

Indien u meer over de "ontvangers" wilt weten bent u daartoe zeer welkom via de hieronder opgestelde links. Misschien overtuigt de verantwoordelijkheid, het grote en moeilijke werk van deze organisaties u ook? Zij zijn dankbaar voor alle steun en deze wordt doelgerich, en met gevoel gebruikt voor het creëren van een gemeenschappelijke positieve toekomst.

In deze geest, wensen wij u en uw familie fijne en gezegende Kerstdagen en al het goede voor het komende jaar!