02.11. - 11.12.2020 - AMADA SOLUTION in Haan

AMADA SOLUTION in Haan

U bent van harte uitgenodigd

Dit jaar ervaart u de nieuwste productieoplossingen in Haan en niet in Hannover. Zes weken lang presenteren we u de hoogtepunten die uw productie concurrerend zullen maken en u met succes naar de toekomst zullen leiden.


De "It's your SOLUTION" voor u in één oogopslag

Datum: van 2 november tot en met 11 december 2020
Locatie: Solution Center Haan, bij Düsseldorf
Openingstijden: 09:00 - 17:00 uur


Beslis hoe u uw beurservaring wilt vormgeven!

Kies uw informatieoplossing uit een uitgebreid en divers aanbod van aanwezigheid en online oplossingen.

Wij maken UW beurs mogelijk

Zoals alle evenementen met publieke toegang heeft ook de omgang met het Covid-19 virus invloed op de AMADA SOLUTION. Amada GmbH hecht veel belang aan de naleving van alle beschermingsmaatregelen van Covid-19 om bezoekers en medewerkers zo goed mogelijk te beschermen.

Om u onder de huidige omstandigheden toch de beste beurservaring en de beste informatie te kunnen bieden, heeft AMADA het eigen beursconcept "It's your SOLUTION" voor u ontwikkeld:

Het maakt niet uit of u informatie wilt krijgen tijdens een afspraak op locatie met een machinedemonstratie in het Solution Center Haan, of via virtuele presentaties en videoconferenties, toegankelijk vanaf elke locatie, op het door u gewenste tijdstip. U heeft de keuze - wij maken het mogelijk!

Bespreek uw oplossing met uw AMADA verkooppartner en wij implementeren uw oplossing!

Houd er rekening mee dat in het kader van de Corona-beschermingsverordening en om een veilige uitvoering van het evenement voor alle betrokkenen te waarborgen, een registratie bij uw persoonlijke AMADA-contactpersoon vooraf verplicht is.

Leer meer over de tentoongestelde machines


Technologie
Serie
Machine
No items found. Please refine your search.