22.06. - 30.06.2017 - Amada SOLUTION, Haan

22.06. - 30.06.2017 - Amada SOLUTION, Haan

Digitale productie beheersing

Met gedigitaliseerde productie kunt u het rendement en productiviteit van uw productie verhogen.

Maar hoe? Hoe ziet dat eruit bij de dagelijkse productie? Welke oplossingen zitten daarachter?

Door productieprocessen succesvol te beheersen met behulp van intelligente software word het mogelijk om om te gaan met de verschillende uitdagingen zoals: afnemende aantallen, korte doorlooptijden, hoge productiecomplexiteit en maximale flexibiliteit. Hoe, dat tonen we u op de AMADA huisbeurs SOLUTION.

Produceren met een stand alone machine of met een volledig geautomatiseerd systeem – U zult tijdens onze praktijkseminar aan de hand van een praktijktest beleven hoe u met de AMADA-oplossingen tot een gedigitaliseerde en softwarematig verbonden productie dagelijks tot efficiënte procesoplossingen kunt komen.

SOLUTION huisbeurs in Haan (D)
op 22 en 23.06.2017 en
van 28 tot en met 30.06.2017
telkens van 9:00 tot 17:00 uur

Stap samen met AMADA in de  wereld van softwarematige productie oplossingen op het gebied van plaatbewerking en beleef het gedigitaliseerde productieproces in de praktijk!

U bent van harte welkom, schrijf u hier in voor de AMADA huisbeurs SOLUTION.

We kijken uit naar uw bezoek in het Amada Solution Center Haan!

Praktijkseminar

Aan het begin van plaatbewerking staat de software.

Stap met ons op praktische wijze in de digitale productie. Beleef hoe u met VPSS 3i het volledige productieproces digitaal simuleert en hoe u met de Software Solution Packs de digitale productie van plaatstaal in elke technologische sector heel eenvoudig kunt realiseren. Softwaremogelijkheden vanaf het lasersnijden en het buigen tot het lassen – digitale productie, het word u praktisch uitgelegd.

U wilt weten welk potentieel uw buigtechnologie heeft?

De Praktijktest-Workshop vindt plaats op

Duits op 22, 28 en 30.06.2017
Nederlands op 23 en 29.06.2017

van 10.00 uur

Schrijf u in voor de Amada SOLUTION en ervaar onder andere...


LCG AJ

Reflecterend materiaal - de perfecte fiberlaser voor moeilijke materialen 

De fiberlasersnijmachines van LCG AJ-reeks bieden u High-Speed snijtechnologie en hoge versnellingswaarden voor alle materiaaltoepassingen. Zelfs sterk reflecterende materialen zoals koper, aluminium, messing en titaan worden probleemloos gesneden.  

(lees meer)

HG ATC

Snel gebogen - ook de kleinste aantallen efficiënt buigen

De automatische gereedschapswisselaar reduceert de omsteltijden aan de servo-hydraulische afkantpers tot een minimum en zorgt voor een maximale bezettingsgraad van de machine. Zo buigt u zelfs de kleinste aantallen snel, precies en efficiënt.

(lees meer)

Software

Snel en efficiënt, of individueel en flexibel produceren?

Met AMADA machine- en softwareoplossingen maakt u een goede keuze. De nieuwe VPSS 3i Software Solution Packs: snel, efficient en flexibel produceren. Zet uw denk-en programmeerwijze op uw plaatbewerkingsmachines in uw netwerk om

Tuurd overzicht met digitale ondersteuning

AMADA V-factory bewaart de productiegegevens, en overige informatie van de machines tijdens uw productie automatisch en slaat deze op. Een weergave en bevestiging van de operationele toestand van uw installaties krijgt u altijd nagenoeg in realtime via het web.

Andere machines van de tentoonstelling...

Solution Center Haan
Amada Allee 1
42781 Haan
Germany
Telefoon: +49 2104 2126-0
Fax: +49 2104 2126-999
E-mail: info@amada.de
http://www.amada.de